Boekpresentatie op 21 maart 2019

Boekhandel Van Rossum nodigt u graag uit voor de presentatie van een uniek boek van kunstenaar en graficus Frank Porcelijn: ‘Joachim Kniepstof’. De presentatie vindt plaats in de winkel op donderdag 21 maart om 19.30 uur. De toegang is gratis. Aanmeldingen worden op prijs gesteld via winkel@boekhandelvanrossum.nl of 020-4707077.

Joachim Kniepstof is de naam van de hoofdfiguur in een unieke serie tekeningen samengebald in een persoonlijk beeldverhaal, waaraan Frank Porcelijn de afgelopen jaren intensief heeft gewerkt. Het magnum opus zal deze maand in beperkte oplage in boekvorm verschijnen en laat zich omschrijven als een stapeling associaties rond het fantasiekarakter Joachim Kniepstof, aaneengeregen tot een droomachtige vertelling die niet in woorden is te vatten. Als bij moderne poëzie of muziek ervaar je een onderlinge samenhang zonder dat je daar de vinger op kunt leggen.